Så pinlig at det gør ondt.

Kan i huske dengang man var barn hvor man kunne blive så flov at det gjorde helt ondt helt inde i kroppen?
Jeg husker tydeligt dengang jeg var 10år og skulle danse foran hele skolen til Ace of Base´s All that she wants. Vi stod på række og ventede på at det blev vores tur. Jeg skulle gå først, da de andre var nervøse. Det var jeg også, men jeg lod som om jeg var sej. Det blev vores tur… Troede jeg… Jeg nåede helt ud til midten af gymnastik salen, før jeg opdagede at jeg stod der helt alene. Jeg nåede lige at se alle eleverne der grinede og pegede (ja, det gjorde de faktisk), da jeg opdagede mine veninder der stod og vinkede og råbte at de lige havde fået at vide at der var en anden gruppe der skulle på først. Jeg løb tilbage og jeg var så flov at jeg kunne grave mig ned. Det gjorde SÅ ondt. I mange mange år var dette det floveste øjeblik i mit liv. Indtil nu..

Jeg ligner en pirat. Er dog ikke helt nået dertil hvor jeg synes det er sjovt.
“Dengang jeg var barn” og jeg flyttede hjemmefra festede jeg en del. Festede så meget at dagene flød sammen, da festerne tit varede nogen døgn. Det viser sig (siger den kloge tandlæge, som jeg voldelsker) at amfetamin ikke er særligt godt for belægningen af tænderne. Når man så samtidig er vågen flere dage i streg (normalt børster man morgen og aften, men der gik jo flere dage før det blev morgen og aften igen), uden at passe på bisserne, så har de det ikke så godt bagefter.
På et tidspunkt gav min ene fortand op, og måtte rodbehandles, og jeg fik en plastik tand i stedet.
Det havde jeg lykkeligt glemt alt om, indtil den løsnede sig for nogen uger siden. Jeg gik til en tandlæge der rynkede på næsen og sagde at det ville komme til at koste 10.000kr. Hun satte dog en midlertidig tand på. Jeg græd og græd og græd….
Mine dejlige damer trøstede mig, sagde at tandlæger var nogen pengegriske svin, og at jeg skulle et smut forbi deres tandlæge i stedet. Og så lavede de en masse jokes og fik endda sunget en sang om at ønske sig en tand til jul. Man må elske dem. 🙂
Jeg besøgte deres søde tandlæge (der lagde ud med at hoppe ind i lokalet og sige BØØØH). Han forklarede mig at den anden tandlæge måtte være bims, da det da ikke kunne koste mere end 2000kr. Jeg krammede ham, og var igen optimistisk Jeg har en tid hos ham sidst på måneden.

Men så skete det der ikke skulle ske. I dag røg min midlertidige tand ud. 😦 Så nu ligner jeg en pirat. (Eller en narkoluder, men jeg foretrækker pirat.) Og jeg er så flov, og så pinlig og jeg skammer mig. Og jeg vil ikke se nogen og jeg vil ikke snakke med nogen. Gudskelov er jeg syg og ikke på jobbet. For det gør ondt helt ind i kroppen.

Det er gået op for mig at det der gør ondt er min frygt for at nogen kan se det. At nogen ved disse pinlige ting om mig. For mig er der kun en løsning. Hvis jeg står ved alt det pinlige i mit liv, og alle ved det, så kan jeg bedre håndtere det. Så kom med jeres bedste pirat jokes! Spil nogen pirat sange (eller narkoluder sange hvis i har nogen af dem i baglommen)!

På mandag må tandlægen fikse smilet igen, og hvis du ser mig før det, så vær venlig at fokusere på mine bryster og giv mig en krammer.

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Så pinlig at det gør ondt.

  1. Stella

    Jeg synes også det var noget af det pinligste i mit liv dengang jeg som teenager knækkede mine fortænder så jeg lignede Jim Carrey fra Dum og Dummere…. fuck… det var ikke sjovt, så, I feel you sista 🙂 Ingen jokes herfra. Men en cyberkrammer på dig og sweater-bamserne 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s